Reviews

Hier vind je reviews van allerlei producten die ik beoordeeld heb!

Ik wil je graag goed informeren over afslank-programma’s, producten die je gezondheid verbeteren, kookboeken en handige keukenapparaten. Daarom plaats ik af en toe een review, zodat jij weet dat je waar krijgt voor je geld. Met deze reviews wil ik je helpen om het afvallen en het verbeteren van je gezondheid tot een succes te maken en je veel keukenplezier te geven!

Beste koolhydraatarm kookboek

Als je zoekt naar een koolhydraatarm kookboek is er heel veel keus. Maar welk kookboek is voor jou het beste? Ik ben voor je op zoek gegaan en heb voor diverse categorieën het beste koolhydraatarme kookboek voor je uitgezocht.


Afslank Receptenbijbel cover

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

In deze uitgebreide review vind je mijn eerlijke mening over de populaire Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm. Kan dit boek jou ook helpen met succesvol en blijvend afvallen? Je leest in deze review waarom het meer is dan alleen een kookboek.


KitchenAid staafmixer (5KHB2571)

Deze staafmixer is meer dan een staafmixer, het is de Rolls Royce onder de staafmixers. Ik heb hem uitgebreid voor je getest en in deze review lees je waarom deze staafmixer in je keuken niet mag ontbreken en waarom het zijn investering echt waard is.


Koolhydraatarm 50 dagen programma review: Lees mijn ervaringen!

In deze review heb ik het populaire afslankprogramma van Niels Bosman onder de loep genomen. Ik heb het Koolhydraatarm 50 dagen programma zelf uitgeprobeerd en in deze uitgebreide beoordeling vertel ik je mijn eerlijke mening en ervaringen. Hier lees je of dit programma voor jou ook succesvol kan zijn en of het zijn geld waard is.


Boek Oergondisch genieten

Boek Oergondisch genieten: review en ervaringen!

Fit en bruisend door het leven met meer dan 250 recepten!

Kan het boek Oergondisch genieten jou ook helpen naar een gezonde leefstijl? In mijn eigen zoektocht heeft het mij enorm geholpen. Daarom lees je in deze review mijn ervaring en die van anderen.


Beste koolhydraatarm dieet

Het beste koolhydraatarm dieet?

Er komen tegenwoordig steeds meer koolhydraatarme diëten bij. Maar welke is het beste voor jou?

Heb jij behoefte aan een strikt programma of wil je juist wat meer vrijheid? Hoef je maar een paar kilo af te vallen of juist veel? In dit artikel deel ik 3 koolhydraatarme diëten die zich allemaal in de loop der jaren hebben bewezen!


Oersterk koken

Review: OERsterk koken!

Krachtvoer voor de moderne mens: gezond eten en afvallen zonder dieet. Wie wil dat nou niet?

Mede dankzij dit boek ben ik al jaren op mijn streefgewicht, ben ik van mijn suikerverslaving af en voel ik mij fit en energiek. In deze review lees je mijn ervaring en die van anderen.


Magimix keukenmachine ervaringen

Magimix keukenmachine ervaringen en review

Een keukenmachine is onmisbaar in de keuken van een hobbykok. Ik ben al jaren super blij mijn Magimix keukenmachine. Daarom deel in deze review mijn ervaringen, zodat jij ook kennis kunt maken met deze veelzijdige krachtpatser!


Beste supplementen: De top 3 van beste merken!

Bijna iedereen heeft moeite om een optimale hoeveelheid aan voedingsstoffen binnen te krijgen. In dit artikel lees je het belang van voldoende vitaminen en mineralen. En vind je een top 3 van beste merken supplementen!


Vitaily maanddoos

Supplementen van Vitaily: review – iedere dag vitaler!

Hoe gezond je ook leeft de kans groot dat je tekorten hebt aan voedingsstoffen. Je lichaam aanvullend ondersteunen met voedingssupplementen is meestal echt noodzaak! In deze review vertel ik je alles over deze supplementen die jouw leven weer een stukje vitaler maken.


OERsterk in 6 weken, sta

Review: OERsterk in 6 weken!

Een veel belovende titel: OERsterk in 6 weken! In deze review vertel ik je waarom dit boek jouw sleutel is naar een vitaler leven, met meer energie, geluk en productiviteit!


Beste wokpan overall: Demeyere

Beste wokpan? Dit zijn de allerbesten!

Welke wokpan is voor jou het beste? Er is zoveel keus en de juiste keuze is van zoveel factoren afhankelijk. Daarom help ik je met dit artikel bij de juiste keuze.


Vitaily maanddoos

Vitaily Vegan: supplementen voor veganisten en vegetariërs

Voedingssupplementen zijn een essentiële aanvulling voor veganisten en vegetariërs. Zij hebben een andere combinatie van aanvullende voedingsstoffen nodig dan mensen die wel dierlijke producten eten.
Hoe fijn is het als je weet dat jouw voedingssupplement 100% vegan is en van de beste kwaliteit en werkzaamheid?


OERsterk omslag

OERsterk review

We krijgen meer en meer te maken met moderne en chronische ziekten. Het lijkt wel hoe meer welvaart we hebben, hoe minder welzijn we hebben. Hoe kan dit?

In het boek Oersterk combineert drs. Richard de Leth de wetenschap met logisch verstand, gevoel en praktijkervaring. En lees je hoe we onze gezondheid kunnen verbeteren en behouden. In deze review over OERsterk vertel ik je er alles over.


Magazine OERsterk Feest

Review: OERsterk Feest

Met het magazine OERsterk Feest laat Richard de Leth ons zien dat gezondheid en genieten heel goed samen kan gaan. In deze review vertel ik je alles over dit magazine!


Review OERsterk Journal

Review OERsterk Journal

Gezondheid nemen we vaak voor lief. Pas als we het verloren hebben, komen we in actie. Laat het niet aan toeval of wilskracht over. De OERsterk Journal staat aan de basis van een gezonder en vitaler leven, of je nu meer energie wilt, gezond wilt afvallen, gewoon lekker in je vel wilt zitten of preventief aan je gezondheid wilt werken. In deze review vertel ik je er alles over!


Beste afslankproducten: blijvend afvallen

Wat zijn de beste afslankproducten van 2021?

Als je gaat zoeken op internet kom je zo veel afslankproducten tegen, maar wat is nu de beste? En waarmee behaal je blijvende resultaten?

Ik heb ontdekt wat echt werkt! En dat deel graag met je in dit artikel.


De beste supplementen voor een veganist!

In onze moderne maatschappij zijn voedingssupplementen onmisbaar! En voor mensen die geen dierlijke producten eten, komt daar een extra uitdaging bij: welke supplementen zijn geschikt voor een veganist?

In dit artikel vertel ik je waar je op moet letten en welke de beste zijn voor jou als veganist.


Het beste boek over oervoeding!

Oervoeding is bij de meeste mensen nog niet zo bekend als koolhydraatarm eten. Daarom deel ik in dit artikel mijn favoriete boek(en) over oervoeding. Aan deze boeken heb ik heel veel gehad in mijn zoektocht naar gezonde leefstijl. Ze hebben mijn geholpen te begrijpen hoe ik de juiste keuzes maak op het gebied van voeding. En ik gebruik ze nog steeds regelmatig als naslagwerk of om lekkere recepten uit te maken.


De Voedselzandloper Review

Review: De Voedselzandloper

De voedselzandloper over afvallen en langer jong blijven. In deze review neem ik dit boek onder de loep en kwam ik tot verrassende inzichten!


Het gezondheidsvirus cta

Online training Het Gezondheidsvirus: review

Na de lancering van de online training Het gezondheidsvirus van drs. Richard de Leth was ik er als de kippen bij! Ik ben graag bezig met mijn gezondheid en wil altijd bijleren. In deze review vertel ik je alles over deze training, wat ik heb geleerd en wat mijn ervaring is.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *