Healthy Change

Healthy Change met kruiden en planten

Heb je alles al geprobeerd? Lees dan verder!

✅Wil jij je graag beter voelen?

✅Gezonder?

✅Energieker?

✅Blijvend afvallen?

✅Mentaal helderder?

✅Gewoon de beste versie van jezelf worden?

✅En gezond oud worden?

Hoe zou jij je voelen als dat mogelijk is?

De Healthy Change zal je leven in positieve zin veranderen. In 30 dagen zal jouw lichaam zich resetten, het zal weer gaan functioneren zoals het behoort te functioneren. 


Waar het bij mij even niet lekker liep en hoe de Healthy Change daar verandering in bracht.


De Healthy Change bestaat uit 3 pijlers

Herbalanceren

Dankzij de kennis uit de Ayurveda, Oosterse geneeskunde en de Westerse Wetenschap, gaan we jouw lichaam herbalanceren. Eeuwen oude kruiden en planten zullen je fysiek, emotioneel en je hormonale balans ondersteunen.

Reinigen

Daarnaast gaan we jouw lichaam reinigen. Door onder andere e-nummers in onze voeding, chemische stoffen in onze huidverzorging en kleding, maar ook luchtvervuiling en pesticiden hopen afvalstoffen zich op in ons lichaam. Dit zijn zoveel meer afvalstoffen dan dat ons lichaamseigen ontgiftingssysteem aankan en dat verstoort de balans in ons lichaam. Met behulp van een kruidendrankje helpen we jouw lever en nieren bij het ontgiften. We reinigen echt op celniveau en daardoor verlaten zelfs microplastics ons lichaam.

Optimaal voeden

En als laatste is het ook belangrijk om je lichaam optimaal te voeden. Onze voeding bevat tegenwoordig veel minder voedingsstoffen dan vroeger. Daardoor kampen veel mensen met tekorten, waardoor allerlei kwaaltjes ontstaan. Omdat veel mensen druk zijn en weinig tijd hebben om uitgebreid te ontbijten of te lunchen, bieden we een uitgebalanceerde maaltijd aan in de vorm van een superfoodsmoothie. Dit is dus GEEN afval- of eiwitshake, maar een volledige evenwichtige maaltijd met onder andere 23 vitaminen en mineralen, voedingsvezels en goede essentiele vetzuren.


Deborah: Van Burned-out naar Mama naar Blooming!

“Mijn lichaam, mijn verhaal die jaren geleden startte.

Het Superfood Systeem heeft mijn leven totaal veranderd! Vanuit de diepste diepten van mijn burn-out om op mijn best te presteren met sport en mijn meest energieke en fitste zelf te zijn.

Ik voelde na 24 uur de wolken uit mijn hoofd verdwijnen. Met een week was mijn energie bijna helemaal weer terug.

Mijn lichaam werd sterker en nam haar natuurlijke vorm weer aan.

Wat voelde ik me goed!

Na de geboorte van mijn dochter mocht ik opnieuw ervaren hoe geweldig dit superfoodsysteem is. Mijn lichaam had zulke grote veranderingen ondergaan en ik was geschokt door hoe zwak ik me voelde.

Er veranderde wat bij me de dag dat ik weer aan de adaptogenen ging. Wat had ik dit gemist!

Mijn stemmingswisselingen waren niet meer zo sterk en ik voelde me meer ontspannen. Vanaf dat moment ging ik weer op het volledige systeem en trok ik mezelf uit de negatieve spiraal waar ik in zat. Mijn energie kwam terug, ik kon dingen gemakkelijker aan en mijn lichaam voelde sterker aan. De hoofdpijn werd minder en ik kon helderder denken.

Ik ben zo dankbaar voor het gemak van het Superfoodsysteem, het is echt een redder in nood voor mij. Als mams heb je gewoon niet altijd evenveel tijd voor jezelf, wat essentieel is om goed voor je kind te zorgen. Iets met niet uit een leeg kopje kunnen schenken.

Ik blijf super enthousiast over de Healthy Change omdat het op mijn pad kwam op het donkerste moment van mijn leven en is mijn -niet zo geheime- wapen geweest om het volledige potentieel van mijn lichaam en geest te ervaren. Ik weet dat ik altijd op het systeem kan vertrouwen, welk doel ik ook besluit na te streven.

Ik voel me daardoor zo levendig!”


Theo: De beste versie van mezelf!

De vele gezellige feestjes waren duidelijk zichtbaar, mijn buik zat me in de weg. Toen Andrea me vertelde over het Superfoodsysteem besloot ik dat dit mijn kans was! 

In het begin vond ik het even lastig omdat het nieuw was, maar dankzij de begeleiding van Andrea had ik het heel snel onder de knie en bleek het juist heel makkelijk. Geen ingewikkelde maaltijden of calorieën tellen en ook de detoxdagen waren prima te doen! Andrea was altijd bereikbaar voor vragen, dat was ontzettend fijn!

Naast dat mijn buik me in de weg zat had ik ook last van een te hoge bloeddruk*, maar ik vond mezelf nog te jong om medicijnen hiervoor te nemen. Nadat ik gestart was met het Superfoodsysteem besloot ik om mijn bloeddruk regelmatig te controleren. Al na 1 week was mijn bovendruk met 20 gezakt en mijn onderdruk met 10. En inmiddels heb ik weer een normale bloeddruk.

Ik ben super blij met het eindresultaat! Ik zit weer lekker in mijn vel, heb geen buik meer die in de weg zit, voel me fitter en ben super blij dat ik de beste versie van mezelf ben geworden! En ik weet nu ook precies hoe ik dit resultaat heel makkelijk kan behouden.

*Disclaimer: deze voedingsmiddelen en -supplementen zijn niet bedoeld om een ziekte vast te stellen, te behandelen, te genezen of te voorkomen.


Jenni: Ik voel me jonger, mooier, fitter en gezonder

Ik wilde graag afvallen, weer gaan sporten, meer energie hebben en gezonde voeding eten met natuurlijke ingrediënten. En dankzij dit superfoodsysteem is dat allemaal gelukt! Ik ben slanker, fitter, heb meer energie en eet gezond – Geweldig!

Ik ben super trots op mezelf! Ik ben 11 kg afgevallen, ondanks dat ik veel stress had. Het is me gewoon gelukt om weer een gezonde leefstijl op te pakken! Het is zo geweldig dat ik mag eten wat ik lekker vind: chocolaatjes en chipjes en dan ook nog afvallen – Ongelofelijk!

Andrea heeft me echt elke week geholpen met tips & tricks en rond de kerst had ze opbeurende woorden toen door de toenemende stress, ik niet afviel, maar heel belangrijk, ook niet aankwam! En dat is echt te danken aan de producten.

Mijn vriendinnen reageren allemaal verbaasd dat het toch mogelijk is om veel af te vallen, ook al zijn we 60-plussers! Mijn lichaam is het bewijs dat deze producten werken – dus gewoon doen, want JE BENT HET WAARD!

Dit superfoodsysteem heeft mijn leven in een zeer positieve zin veranderd, ik voel mij jonger, mooier, fitter en gezonder!