Het beste koolhydraatarm dieet!

Deze top 3 is al jaren succesvol!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Het beste koolhydraatarm dieet

Je bent er uit! Je wilt starten met een koolhydraatarm dieet! Een koolhydraatarm dieet is niet alleen gezond, maar ook effectief tegen de overtollige kilo’s en de meeste mensen behalen ook nog een gezondheidsverbetering. Niet gek dus dat er tegenwoordig steeds meer koolhydraatarme diëten bijkomen, met allemaal hun eigen ‘sausje’. Maar welk koolhydraatarm dieet is voor jou het beste?

Het beste koolhydraatarm dieet

De één heeft behoefte aan een strikt programma dat hij/zij kan volgen. De andere wil juist wat meer vrijheid. De één hoeft maar een paar kilo af te vallen, de ander juist veel. Hoe kies je nu een koolhydraatarm dieet dat het beste bij jouw doelstellingen past? In dit artikel deel ik 3 koolhydraatarme diëten met je die zichzelf allemaal in de loop der jaren hebben bewezen. Nu hoef jij uit deze 3 alleen nog maar te kiezen welke het beste bij jou past.

Ik heb deze top 3 samengesteld aan de hand van de resultaten, kwaliteit, prijs, mijn eigen ervaring en die van anderen.

1. Koolhydraatarm 50 dagen programma

Het Koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman staat op de eerste plaats van het beste koolhydraatarm dieet. Al gaat hij nek-aan-nek met de nummer 2

Het 50 dagen programma is zowel een e-book als een fysiek boek dat je helpt bij het afvallen, het is speciaal bedoeld voor mensen die meer dan 10 kilo willen afvallen. Het is een compleet programma waarbij je niet alleen dagmenu’s met recepten krijgt, maar ook tips en opdrachten die jou helpen om het tot een succes te maken.

De uitgangspunten van dit programma zijn:

 • Afvallen zonder sporten
 • Afvallen zonder honger
 • Makkelijk te bereiden recepten
 • Betaalbare ingrediënten
 • Goede balans tussen koolhydraten (20%), vetten (30%) en eiwitten (50%)

Inmiddels zijn al meer dan 40.000 mensen succesvol afgevallen met dit programma van Niels Bosman.

Lees meer over het Koolhydraatarm 50 dagen programma in mijn review. Of bestel het programma direct met de knop hieronder en maak gebruik van de speciale kortingspagina.


De Afslank Receptenbijbel

2. Afslank Receptenbijbel

Zoals gezegd de nummer 2 uit deze lijst van het beste koolhydraatarm dieet, gaat nek-aan-nek met de nummer 1. De Afslank Receptenbijbel van drs. Oscar Helm, dat je zowel als fysiek boek maar ook als e-book kan bestellen, is meer dan een kookboek! In dit boek vindt je niet alleen weekmenu’s voor 6 weken en meer dan 100 recepten, maar ook een uitgebreid theoriegedeelte. De informatie in dit theoriegedeelte is simpel en praktisch, zonder belangrijke informatie achter weg te laten en geven verrassende inzichten.

Dit boek is breed inzetbaar: niet alleen voor mensen met overgewicht, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in gezonde voeding. In dit boek is rekening gehouden met vegetariërs en mensen met voedsel allergieën.

In het boek staat uitgebreid uitgelegd dat succesvol afvallen bestaat uit 4 onderdelen:

 1. Voeding
 2. Beweging
 3. Stress-management en ontspanning
 4. Mentaliteit/mindset

Veel mensen geven aan dat er in dit boek alles aan is gedaan om het afvallen makkelijk te maken. Het zijn makkelijke en lekkere recepten, met veel variatiemogelijkheden in de weekmenu’s.

Lees meer over de Afslank Receptenbijbel in mijn review. Of bestel het boek direct met de knop hieronder en maak gebruik van de speciale kortingspagina.


3. OERsterk in 4 weken

In deze online cursus van drs. Richard de Leth ontdek hoe écht gezonde voeding een verschil van dag en nacht kan maken in hoe je je voelt, hoe je functioneert en hoe je leeft.

En natuurlijk is theorie mooi, maar we weten allemaal dat het vaak in de praktijk een stuk lastiger is dan gedacht. Daarom helpt Richard je in deze cursus letterlijk op weg! Je krijgt iedere week een kant en klaar weekmenu met boodschappenlijstjes. Zo hoef je je geen kopzorgen te maken over wat je gaat eten en kun je je helemaal focussen op de cursus.

Iedere week leer je wat nieuws:

 1. Welke voeding past het beste bij mijn lijf?
 2. Welke voeding past niet goed bij mijn lijf?
 3. De belangrijkste voedingsregels die je nergens leert!
 4. Voeding is niet de heilige graal, maar wat dan wel?

Als je de principes weet van OERsterke voeding geeft je dat niet alleen meer energie, maar ook een gezonder gewicht, een betere stemming, een goede nachtrust, minder darmklachten en een stralende huid.

Bestel OERsterk in 4 weken direct met de knop hieronder en stel je korting daarmee veilig.


Anders eten in plaats van minder eten

Als belangrijk uitgangspunt wil ik je meegeven dat het bij geen van deze koolhydraatarme diëten gaat om minder eten. Je hoeft dus geen honger te lijden om te kunnen afvallen. Het gaat juist om anders eten. Je huidige eetpatroon is er de grootste veroorzaker van dat je overgewicht hebt en dat ga je niet oplossen door minder te eten. 

Als je minder gaat eten, gaat je lichaam in de spaarstand. En hierdoor gaat je lichaam zuiniger om met de calorieën die je eet. Het past zijn stofwisseling dus hierop aan en houdt dit nog een tijdje vast op het moment dat je weer normaal gaat eten. Met als gevolg dat je nog sneller aankomt. 

Welk koolhydraatarm dieet je ook kiest uit deze Top 3, ze kunnen allemaal voor jou het beste zijn. Voor jouw keuze is het belangrijk om te kijken wat het beste past bij je wensen en doelstelling. Ze hebben zich alledrie al bewezen en al vele duizenden mensen geholpen om succesvol af te vallen!

Leestip:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *